Recipe Finder - Εύρεση Συνταγών Μαγειρικής Tips

  • Βιβλίο Συνταγών
  • Tips
  • Εγκυκλοπαίδεια
Αναζητήστε συνταγές
Τυχαία αναπαραγωγή

Το Tip της ημέρας


Για να ξεπικρίσουν οι μελιτζάνες, τις κόβουμε στο μέγεθος, που θέλουμε, τις αλατίζουμε ή τις βάζουμε σε μπολ με αλατισμένο νερό και τις αφήνουμε μισή ως μία ώρα. Στη συνέχεια τις ξεπλένουμε και τις στίβουμε.

Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε τις οι μελιτζάνες για παρασκευή πίτας τότε:

Κόβουμε κάθε μελιτζάνα σε 2 ή 4 κομμάτια. Τις αλατίζουμε ή τις βάζουμε σε αλατισμένο νερό για μισή ως μία ώρα και κατόπιν τις ξεπλένουμε. Τρίβουμε τις μελιτζάνες στη χοντρή πλευρά του τρίφτη ή τις κόβουμε σε πολύ μικρούς κύβους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χρησιμες συμβουλές


ΑΒΓΑ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΑΛΑΤΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΖΥΜΗ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΙΔΕΕΣ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΡΕΑΣ ΚΡΕΜΕΣ ΚΡΕΜΙΔΙΑ ΚΡΕΠΕΣ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΛΕΜΟΝΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΟΣΠΡΙΑ ΟΣΤΡΑΚΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΠΟΥΡΕΣ ΡΥΖΙ ΣΚΟΡΔΟ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΖΙΝΖΤΕΡ ΤΥΡΙ ΦΡΟΥΤΑ ΧΤΑΠΟΔΙ ΨΑΡΙ
  • « Προηγούμενο
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • » Επόμενο
Recipe Finder - Εύρεση Συνταγών Μαγειρικής
Πληροφοριες
  • Tips
  • Εγκυκλοπαίδεια
Οροι
  • Ιδιωτικότητα
  • Όροι Χρήσης
Σχετικα
  • Επικοινωνία
  • Συνήθεις Ερωτήσεις
  • Πως Λειτουργεί η Αναζήτηση
Web design & development by SerSiteBuilder © 2021
x

