Χρησιμες συμβουλές


ΑΒΓΑ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΑΛΑΤΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΖΥΜΗ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΙΔΕΕΣ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΡΕΑΣ ΚΡΕΜΕΣ ΚΡΕΜΙΔΙΑ ΚΡΕΠΕΣ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΛΕΜΟΝΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΟΣΠΡΙΑ ΟΣΤΡΑΚΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΠΟΥΡΕΣ ΡΥΖΙ ΣΚΟΡΔΟ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΖΙΝΖΤΕΡ ΤΥΡΙ ΧΤΑΠΟΔΙ ΨΑΡΙ
Για να μη μαυρίζουν οι φέτες μπανάνας

Για να αποφύγετε το μαύρισμα στις φέτες μπανάνας στα γλυκα, περιχύστε τις μπανάνες με χυμό λεμονιού.

Προστατεύστε τις μπανάνες

Οι μπανάνες είναι από τα προϊόντα που θα έπρεπε να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά αν αποφασίσετε να τις βάλετε στο ψυγείο, φρόντισε πρώτα να τυλίξετε με μεμβράνη τις άκρες τους για να μην περνάει η υγρασία.

Πως βλέπουμε αν ένα αχλάδι είναι ώριμο

Για να βρούμε αν ένα αχλάδι είναι ώριμο δεν το πιέσουμε στο πλάι του σώματος του όπως κάνουμε με τα περισσότερα φρούτα. Το πιέζουμε στο μέρος που βρίσκετε δίπλα στο κοτσάνι του. Αν δίπλα στο κοτσάνι είναι μαλακό, τότε το αχλάδι είναι ώριμο.

Ωριμάστε τα φρούτα σας

Κάντε τα φρούτα να ωριμάσουν ποιο γρήγορα, βάζοντάς τα σε μια καφέ χάρτινη σακούλα με μια μπανάνα.