Βρήκες κάποια συνταγή που σε ενδιαφέρει;
Αποθήκευσε τη στο βιβλίο συνταγών για να μην τη ξαναψάχνεις
Μια καλή ιδέα για να βράσετε τα οστρακοειδή και τα ψάρια σας είναι σε θαλασσινό νερό. Η σούπα σας θα μυρίζει θάλασσα.
www.gastronomos.gr
γαστονόμος
Αυτό είναι το γιουβετσάκι του καλοκαιριού, θρεπτικό και χορταστικό, θα αρέσει σε μικρούς και μεγάλους
dinanikolaou.gr
Ντίνα Νικολάου
Ασυνήθιστη αλλά απίθανα νόστιμη αυτή η ομελέτα
www.gastronomos.gr
Γαστρονόμος
Η μάλλον δυσεύρετη τυροβολιά της γέμισης αντικαθίσταται με όποιο φρέσκο ανάλατο τυρί υπάρχει διαθέσιμο
www.gastronomos.gr
Γαστρονόμος
Ιδιαίτερη συνταγή για ψαρόσουπα με καταγωγή από την Προβηγκία
Για να ζεστάνετε τη πίτσα που περίσσεψε από τη προηγούμενη ημέρα, μην χρησιμοποιήσετε τον φούρνο σας. Χρησιμοποιήστε ένα αντικολλητικό τηγάνι, βάλτε 5-6 σταγόνες λάδι τοποθετήστε τη πίτσα και σκεπάστε το με ένα καπάκι. Μετά από 1-2 λεπτά αφαιρέστε το καπάκι και αναποδογυρίστε την πίτσα για 10 δευτερόλεπτα μέχρι να αρχίσει να λιώνει το τυρί.