Παγωτό σικάγο

Παγωτό σικάγο

www.eliasmamalakis.gr

Ηλίας Μαμαλάκης

Τραγανά μπισκότα με καρύδια

Τραγανά μπισκότα με καρύδια

xrysessyntages.com

Χρυσές Συνταγές

Ελιόπιτα

Ελιόπιτα

xrysoskoufaki.gr

Χρυσό Σκουφάκι

Πανακότα με σάλτσα κόκκινων φρούτων

Πανακότα με σάλτσα κόκκινων φρούτων

xrysessyntages.com

Αλέξανδρος Παπανδρέου

Τορτελίνια αλα κρεμ στο φούρνο

Τορτελίνια αλα κρεμ στο φούρνο

xrysoskoufaki.gr

Χρυσό Σκουφάκι

Φέτες ψαριού στο φούρνο µε µανέστρα

Φέτες ψαριού στο φούρνο µε µανέστρα

www.gastronomos.gr

γαστονόμος

Αυτό είναι το γιουβετσάκι του καλοκαιριού, θρεπτικό και χορταστικό, θα αρέσει σε μικρούς και μεγάλους

Μους ακτινίδιο

Μους ακτινίδιο

xrysessyntages.com

Χρυσές Συνταγές

Γουρουνάκι γεμιστό (Xανιά   )

Γουρουνάκι γεμιστό (Xανιά )

www.eliasmamalakis.gr

Ηλίας Μαμαλάκης

Ροφός στο φούρνο με μπάμιες

Ροφός στο φούρνο με μπάμιες

www.olivemagazine.gr

Γεωργία Κοφινά

Μικρά κέικ λεμόνι μαρέγκα

Μικρά κέικ λεμόνι μαρέγκα

xrysessyntages.com

Νίνα Θεοχαρίδου

Ελαφρύ γλυκό χωρίς ζάχαρη

Ελαφρύ γλυκό χωρίς ζάχαρη

www.gastronomos.gr

Μαρία Αργύρη

Ένα εύκολο γλυκό με λίγες θερμίδες

ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ

ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ

dinanikolaou.gr

Ντίνα Νικολάου

Ασυνήθιστη αλλά απίθανα νόστιμη αυτή η ομελέτα

Τάρτα Φράουλα

Τάρτα Φράουλα

www.dailycious.gr

Elly Margaritides

Πατατο αυγό σαλάτα

Πατατο αυγό σαλάτα

cookpad.com

Amalia Constantinou

Κρεμμυδόπιτα

Κρεμμυδόπιτα

www.gastronomos.gr

Γαστρονόμος

Η μάλλον δυσεύρετη τυροβολιά της γέμισης αντικαθίσταται με όποιο φρέσκο ανάλατο τυρί υπάρχει διαθέσιμο

Κολοκυθοκεφτέδες με τζατζίκι καρότου

Κολοκυθοκεφτέδες με τζατζίκι καρότου

www.olivemagazine.gr

Ιωάννα Σταμούλου

Ριζότο με γαρίδες

Ριζότο με γαρίδες

cookpad.com

Eleftheria Triantafilopoulou

Προβηγκιανή ψαρόσουπα με σκορδαλιά

Προβηγκιανή ψαρόσουπα με σκορδαλιά

www.gastronomos.gr

Γαστρονόμος

Ιδιαίτερη συνταγή για ψαρόσουπα με καταγωγή από την Προβηγκία

Cheesecake ψυγείου χωρίς ζάχαρη

Cheesecake ψυγείου χωρίς ζάχαρη

www.argiro.gr

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Ξέρετε ότι


Για να ζεστάνετε τη πίτσα που περίσσεψε από τη προηγούμενη ημέρα, μην χρησιμοποιήσετε τον φούρνο σας. Χρησιμοποιήστε ένα αντικολλητικό τηγάνι, βάλτε 5-6 σταγόνες λάδι τοποθετήστε τη πίτσα και σκεπάστε το με ένα καπάκι. Μετά από 1-2 λεπτά αφαιρέστε το καπάκι και αναποδογυρίστε την πίτσα για 10 δευτερόλεπτα μέχρι να αρχίσει να λιώνει το τυρί.