Βρήκες κάποια συνταγή που σε ενδιαφέρει;
Αποθήκευσε τη στο βιβλίο συνταγών για να μην τη ξαναψάχνεις
Για να μην σκληρύνει το κρέας ή το κοτόπουλο ρίξτε το αλάτι προς το τέλος του μαγειρέματος.
dinanikolaou.gr
Ντίνα Νικολάου
Είναι απίστευτο με πόσα υλικά μπορείτε να εμπλουτίσετε τη ζύμη αυτή
www.gastronomos.gr
Fabrizio Buliani
Μια διαφορετική εκδοχή του κλασικού τιραμισού, με κόκκινα φρούτα ελαφρύ
www.gastronomos.gr
Νίκη Χρυσανθίδου
Μια μακαρονάδα με κιμά από χωριάτικο λουκάνικο και γιαούρτι εμπλουτισμένο με σκόρδο και πάπρικα που προσθέτει μια δροσιά στην καυτή σάλτσα
www.gastronomos.gr
γαστονόμος
Το bhel puri είναι ένα μείγμα από αλμυρές μπουκιές με τραγανό ρύζι, πατάτες και πράσινο μάνγκο μαζί με τσάτνεϊ ταμάρινδου και μέντας
www.gastronomos.gr
γαστονόμος
Πρωτότυπη τάρτα ντομάτας ότι πρέπει για να κλέψετε τις εντυπώσεις στο τραπέζι
Παίρνουμε ένα αποστειρωμένο βάζο και ρίχνουμε στο πάτο 2 κουταλιές της σούπας αλάτι. Κόψετε από τα λεμόνια μονο το πάνω μέρος τους.
Συνεχίζετε και κόβετε οριζόντια τα λεμόνια λίγο πριν το τέλος του κάθε λεμονιού. Σε κάθε εγκοπή που έχει το λεμόνι ρίχνετε αλάτι και τα τοποθετείτε μέσα στο βάζο ρίχνοντας λίγο ακόμα αλάτι και τον χυμό λεμονιού.
Με αυτόν τον τρόπο διατηρείται τα λεμόνια στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 έως και 12 μήνες.