Seafood salad

Seafood salad

xrysessyntages.com

Χρυσές Συνταγές

Μπαβαρουάζ με λεμόνι

Μπαβαρουάζ με λεμόνι

xrysessyntages.com

Χρυσές Συνταγές

Φωλίτσες

Φωλίτσες

cookpad.com

Κοτσίρης Κωνσταντίνος

Κουσκούς με καρότο και γαρίδες

Κουσκούς με καρότο και γαρίδες

www.gastronomos.gr

Νένα Ισμυρνόγλου

Δροσερό γεύμα με κουσκούς και γαρίδες, πλούσιο σε αρώματα και γεύση που άνετα θα μπορούσε να παρουσιαστεί σαν κυρίως γεύμα αλλά και σαν σαλάτα

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΜΠΟΥΚΙΕΣ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΚΑΝΤΑΪΦΙ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΜΠΟΥΚΙΕΣ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΚΑΝΤΑΪΦΙ

dinanikolaou.gr

Ντίνα Νικολάου

Από τα καλύτερα μεζεδάκια για παιδικό –και όχι μόνο- πάρτι

Σαν κινέζικο

Σαν κινέζικο

cookpad.com

ΟιEftihia Kokota

Κλασικά μικρά κέικ σοκολάτας

Κλασικά μικρά κέικ σοκολάτας

xrysessyntages.com

Χρυσές Συνταγές

Μπιφτέκι κοτόπουλο

Μπιφτέκι κοτόπουλο

www.chefoulis.gr

Άννα

Μελιτζάνες με φέτα

Μελιτζάνες με φέτα

www.chefoulis.gr

Αρτεμησία

Λάχανο μπρεζέ

Λάχανο μπρεζέ

www.yiannislucacos.gr

Γιάννης Λουκάκος

Κλασική σοκολατίνα

Κλασική σοκολατίνα

steliosparliaros.gr

Στέλιος Παρλιάρος

Ντολμαδάκια γιαλαντζί

Ντολμαδάκια γιαλαντζί

xrysessyntages.com

Χρυσές Συνταγές

Εμπανάδας με τόνο

Εμπανάδας με τόνο

www.gastronomos.gr

γαστονόμος

Με καταγωγή από τη Γαλικία, η εμπανάδα (Εmpanada) είναι η ισπανική εκδοχή της πίτας

Μπριζολάκια με σάλτσα ρομέσκο

Μπριζολάκια με σάλτσα ρομέσκο

www.mamapeinao.gr

https://www.mamapeinao.gr

Φανταστική πίτα με ρύζι και λουκάνικο μόνο μέσα σε δέκα λεπτά

Φανταστική πίτα με ρύζι και λουκάνικο μόνο μέσα σε δέκα λεπτά

koitamagazine.gr

Koita Magazine

Φανταστική πίτα με ρύζι και λουκάνικο μόνο μέσα σε δέκα λεπτά που θα την λατρέψετε

Ιταλικοί κοκκινιστοί κεφτέδες με σπαγγέτι

Ιταλικοί κοκκινιστοί κεφτέδες με σπαγγέτι

xrysessyntages.com

Αλέξανδρος Παπανδρέου

Θαλασσινά με μουστάρδα

Θαλασσινά με μουστάρδα

cookpad.com

Katia Chondrogianni

Πεντανόστιμη Τυρόπιτα

Πεντανόστιμη Τυρόπιτα

akispetretzikis.com

Άκης Πετρετζίκης

Σαλάτα Ταμπουλέ

Σαλάτα Ταμπουλέ

funkycook.gr

https://funkycook.gr/

Τάρτα με αγκινάρες, ξινομυζήθρα και γιαούρτι

Τάρτα με αγκινάρες, ξινομυζήθρα και γιαούρτι

www.gastronomos.gr

Νίκη Τρέσσου, Ευδοκία Φυλακούρη

Το τέλειο συνοδευτικό για τα πρώτα τσιπουράκια πριν από το γεύμα

Ξέρετε ότι


Για να σιτέψει το κρέας, το κόβουμε σε κομμάτια και το βάζουμε σε ένα μπολ με ελαιόλαδο και λίγο λεμόνι.

Το αφήνουμε για 2-3 ώρες ή περισσότερο (μέχρι και 24 ώρες) και μετά το ψήνουμε ή το βάζουμε στην κατάψυξη.

Σημείωση: Το ελαιόλαδο πρέπει να σκεπάζει το κρέας.