Μους σοκολάτας µε σοκολατάκια µέντας

Μους σοκολάτας µε σοκολατάκια µέντας

www.argiro.gr

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Μους ροδάκινο

Μους ροδάκινο

xrysessyntages.com

Χρυσές Συνταγές

Κρύα σαλάτα από pasta

Κρύα σαλάτα από pasta

www.botrini.gr

Ettore Botrini

Αγκινάρες με κουκιά

Αγκινάρες με κουκιά

cookpad.com

λεμοναδα

Άγρια σπαράγγια με φινόκιο λεμονάτα

Άγρια σπαράγγια με φινόκιο λεμονάτα

www.olivemagazine.gr

Ντίνα Νικολάου

Σπιτική Πίτσα μόλις την βγάλαμε

Σπιτική Πίτσα μόλις την βγάλαμε

xrysoskoufaki.gr

Χρυσό Σκουφάκι

Καραμελωμένο τζίντζερ

Καραμελωμένο τζίντζερ

akispetretzikis.com

Άκης Πετρετζίκης

ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ

ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ

dinanikolaou.gr

Ντίνα Νικολάου

Είναι απίστευτο με πόσα υλικά μπορείτε να εμπλουτίσετε τη ζύμη αυτή

Το κόκκινο τιραμισού

Το κόκκινο τιραμισού

www.gastronomos.gr

Fabrizio Buliani

Μια διαφορετική εκδοχή του κλασικού τιραμισού, με κόκκινα φρούτα ελαφρύ

Λιγκουίνι με κιμά από χωριάτικο λουκάνικο, γιαούρτι και πάπρικα

Λιγκουίνι με κιμά από χωριάτικο λουκάνικο, γιαούρτι και πάπρικα

www.gastronomos.gr

Νίκη Χρυσανθίδου

Μια μακαρονάδα με κιμά από χωριάτικο λουκάνικο και γιαούρτι εμπλουτισμένο με σκόρδο και πάπρικα που προσθέτει μια δροσιά στην καυτή σάλτσα

Χταπόδι ξυδάτο

Χταπόδι ξυδάτο

www.chefoulis.gr

Εύα

Υπέροχα Τριαντάφυλλα Ραβιόλι

Υπέροχα Τριαντάφυλλα Ραβιόλι

xrysoskoufaki.gr

Χρυσό Σκουφάκι

Ρύζι και πατάτες και τσάτνεϊ

Ρύζι και πατάτες και τσάτνεϊ

www.gastronomos.gr

γαστονόμος

Το bhel puri είναι ένα μείγμα από αλμυρές μπουκιές με τραγανό ρύζι, πατάτες και πράσινο μάνγκο μαζί με τσάτνεϊ ταμάρινδου και μέντας

Τάρτα ντομάτας «τατέν»

Τάρτα ντομάτας «τατέν»

www.gastronomos.gr

γαστονόμος

Πρωτότυπη τάρτα ντομάτας ότι πρέπει για να κλέψετε τις εντυπώσεις στο τραπέζι

Πίτσα αφράτη

Πίτσα αφράτη

olgascuisine.gr

olgas

Ξέρετε ότι


Παίρνουμε ένα αποστειρωμένο βάζο και ρίχνουμε στο πάτο 2 κουταλιές της σούπας αλάτι. Κόψετε από τα λεμόνια μονο το πάνω μέρος τους.

Συνεχίζετε και κόβετε οριζόντια τα λεμόνια λίγο πριν το τέλος του κάθε λεμονιού. Σε κάθε εγκοπή που έχει το λεμόνι ρίχνετε αλάτι και τα τοποθετείτε μέσα στο βάζο ρίχνοντας λίγο ακόμα αλάτι και τον χυμό λεμονιού.

Με αυτόν τον τρόπο διατηρείται τα λεμόνια στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 έως και 12 μήνες.