Tips
Βιβλίο Συνταγών
Tips
Εγκυκλοπαίδεια
Αναζητήστε συνταγές
Τυχαία αναπαραγωγή
Το Tip της ημέρας
Η σωστή θερμοκρασία για το τηγάνισμα είναι:
Σε μεσαία θερμοκρασία για τηγανητά που περιέχουν πολύ νερό, όπως πατάτες και άλλα λαχανικά.
Σε υψηλή θερμοκρασία για αλευρωμένα ή βουτυρωμένα τρόφιμα
Σε πολύ υψηλή θερμοκρασία για μικρού μεγέθους ψαρικά, όπως καλαμαράκια, κροκέτες κ.λπ.
Τα μπιφτέκια και τα κρέατα χρειάζονται δυνατή φωτιά στην αρχή και μέτρια στο τέλος.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χρησιμες συμβουλές
ΑΒΓΑ
ΑΒΟΚΑΝΤΟ
ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ
ΑΛΑΤΙ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΓΕΝΙΚΑ
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
ΖΥΜΗ
ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
ΙΔΕΕΣ
ΚΟΛΟΚΥΘΑ
ΚΡΕΑΣ
ΚΡΕΜΕΣ
ΚΡΕΜΙΔΙΑ
ΚΡΕΠΕΣ
ΛΑΧΑΝΙΚΑ
ΛΕΜΟΝΙ
ΜΠΙΣΚΟΤΑ
ΜΥΡΩΔΙΚΑ
ΝΤΟΜΑΤΕΣ
ΟΣΠΡΙΑ
ΟΣΤΡΑΚΑ
ΠΑΤΑΤΕΣ
ΠΟΥΡΕΣ
ΡΥΖΙ
ΣΚΟΡΔΟ
ΤΕΧΝΙΚΕΣ
ΤΖΙΝΖΤΕΡ
ΤΥΡΙ
ΦΡΟΥΤΑ
ΧΤΑΠΟΔΙ
ΨΑΡΙ
«
Προηγούμενο
4
5
6
7
8
»
Επόμενο