Για να διατηρήσετε τα λαχανικά βάλτε τα σε πλαστικές σακούλες.Αν είναι δυνατόν τυλίξτε τα σε χαρτί κουζίνας. Φροντίστε πριν κλείσετε τις σακούλες να είναι γεμάτες με αέρα, ώστε να διαρκέσουν για περισσότερο καιρό φρέσκα.
Webb Βάζουμε πάνω στη φωτιά ένα τηγάνι να κάψει. Κόβουμε τις μελιτζάνες σε κυβάκια 3 εκ. και τις βάζουμε μαζί με το κρεμμύδι, το σκόρδο και το ελαιόλαδο να σοταριστούν σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 10 λεπτά. Επειτα προσθέτουμε το ξίδι και τη ζάχαρη. Μόλις αρχίσει να γλασάρει...