Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Για τα ζυμαρικά μαγγίρι από την Κρήτη, ανοίγουμε πρώτα τα χωριάτικα φύλλα στον πάγκο. Κόβουμε σε λωρίδες και μετα σε μικρότερα κομμάτια.Τα απλώνουμε ώστε να στεγνώσουν καλά.Βράζουμε νερό σε κατσαρόλα και αλατίζουμε. Μόλις βράσει, ρίχνουμε το μαγγίρι (δλδ τα κομμένα φύλλα)....