Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Για τα τραγανά τυροπιτάκια με γιαούρτι, βάζουμε σε ένα μπολ τη μαργαρίνη, το γιαούρτι, το λάδι και το αλάτι και ανακατεύουμε καλά με σύρμα ή πιρούνι να λιώσουν τα υλικά. Κοσκινίζουμε το μπέικιν με το αλεύρι και λίγο λίγο τα ρίχνουμε στο μείγμα. Ζυμώνουμε έως ότου ή ζύμη να μην...