Για να κάνετε πιο γευστική και τραγανή τη σπιτική σας πίτσα, βάλτε στη ζύμη λίγη ζάχαρη.
Για το σιρόπι λεβάντας:
Για το μπελλίνι:
Για το σιρόπι λεβάντας:
Σε μικρό κατσαρολάκι βάζουμε το νερό και τη λεβάντα και μόλις πάρει μία βράση προσθέτουμε τη ζάχαρη, ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά ακόμα. Βγάζουμε από τη φωτιά, σουρώνουμε τα άνθη της λεβάντας και αφήνουμε το σιρόπι να κρυώσει πριν το χρησιμοποιήσουμε.
Για το μπελίνι:
Σε ένα ποτήρι σαμπάνιας βάζουμε 1 κ.σ. σιρόπι λεβάντας. Προσθέτουμε τη σαμπάνια και τελειώνουμε με το χυμό ροδάκινου. Οι συνιστώμενες αναλογίες είναι 1:1, αλλά μπορούμε να τις προσαρμόσουμε στα γούστα μας.
Αν θέλουμε γαρνίρουμε με ένα κλωναράκι λεβάντας.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.