Αν κατά λάθος ρίξεις περισσότερο αλάτι στο φαγητό μπορείς να το σώσεις. Αν πρόκειται για σούπα ή για οποιοδήποτε φαγητό που έχει σάλτα, θα πρέπει να βάλεις μέσα μια πατάτα ολόκληρη. Οι πατάτες τραβάνε το αλάτι.
Κόβετε τα σκόρδα και τον μάραθο σε μέτρια κομμάτια, έτσι ώστε να μπορούν μετά να καρφώνονται με το πιρούνι. Ρίχνετε στο τηγάνι τα σκορδάκια και το μάραθο μαζί με ¼ φλιτζανιού ελαιόλαδο χωρίς να το έχετε ζεστάνει προηγουμένως και τα γυρίζετε δυο τρεις φορές να μαραθούν.Προσθέτετε...