Για να παραμείνουν τραγανές οι πίτες τις αφήνετε να κρυώσουν χωρίς να τις σκεπάσετε. Την επομένη μέρα, εάν θέλετε να τις ζεστάνετε, τις ραντίζετε με λίγο νερό ή τις σκουπίζετε με βρεμένο πανί και μετά τις βάζετε για λίγο στο φούρνο.
Βάλτε στον κάδο του μίξερ το αλεύρι, τη μαγιά, τη ζάχαρη και το αλάτι.Ανακατέψτε σε ένα μπολ το γάλα και το νερό με τα αβγά. Ρίξτε τα στο μείγμα με το αλεύρι, προσθέστε το βούτυρο και ζυμώστε.Σκεπάστε τη ζύμη με μεμβράνη τροφίμων και αφήστε τη σε ζεστό μέρος να ξεκουραστεί για 1...