Ινδικό αρνί με κόκκινη πιπεριά και κους κους

Ινδικό αρνί με κόκκινη πιπεριά και κους κους

Από την ιστοσελίδα
https://xrysessyntages.com/
Συγγραφέας
Αλέξανδρος Παπανδρέου
Βήμα 1 Τοποθετείτε μια μεγάλη κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε μέσα το ελαιόλαδο.Βήμα 2 Θωρακίζετε καλά τα κομμάτια του αρνιού, να πάρουν καλό χρώμα από όλες τις πλευρές και πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.Βήμα 3 Όταν το αρνί είναι έτοιμο...