Αν θέλετε να ακονίστε τις λεπίδες του μπλέντερ σας, βάλτε μερικά τσόφλια αυγών στην κατάψυξη για μισή ώρα και βάλτε τα στο μπλέντερ σας. Προσθέστε λίγο νερό και ανοίξτε το μπλέντερ. Οι λεπίδες σας θα είναι σαν καινούριες!
Για να ετοιμάσετε αυτή τη συνταγή για σιροπιαστή καρυδόπιτα, ξεκινήστε χτυπώντας τη ζάχαρη με το βούτυρο με ένα μίξερ σε μεσαία- υψηλή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει το βούτυρο, για τουλάχιστον 5 λεπτά. Προσθέστε τους κρόκους αυγών, έναν-έναν, ενώ συνεχίζετε να ανακατεύετε....