Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Βήμα 1 Βάζετε την κινόα σε κατσαρόλα με 3 φλιτζάνια νερό. Μόλις κοχλάσει, χαμηλώνετε τη φωτιά και σιγοβράζετε για 15 λεπτά περίπου, μέχρι η κινόα να ψηθεί, αλλά όχι να λιώσει. Αν έχει έξτρα νερό, τη στραγγίζετε και τη βάζετε σε ένα μπολ.Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε...