Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Βήμα 1 Με ένα κοφτερό μαχαιράκι χαράζετε τα πλευρά των κομματιών του κρέατος (την πετσούλα) για να μην κουλουριαστεί στο ψήσιμο. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° C. Τυλίγετε τα κεφάλια των σκόρδων σε αλουμινόχαρτο.Βήμα 2 Σοτάρετε σε 1-2 κουταλιές λάδι, σε μια βαριά κατσαρόλα...