Για κάθε συνταγή που αντιγράφετε αφιερώστε λίγο χρόνο για να τη διαβάσετε και να την καταλάβετε. Σημειώστε τα βήματα και εντυπώστε τη καλά στο μυαλό σας. Μετά προχωρήστε στη παρασκευή της.
Βήμα 1 Με ένα κοφτερό μαχαιράκι χαράζετε τα πλευρά των κομματιών του κρέατος (την πετσούλα) για να μην κουλουριαστεί στο ψήσιμο. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° C. Τυλίγετε τα κεφάλια των σκόρδων σε αλουμινόχαρτο.Βήμα 2 Σοτάρετε σε 1-2 κουταλιές λάδι, σε μια βαριά κατσαρόλα...