Για να παραμείνουν τραγανές οι πίτες τις αφήνετε να κρυώσουν χωρίς να τις σκεπάσετε. Την επομένη μέρα, εάν θέλετε να τις ζεστάνετε, τις ραντίζετε με λίγο νερό ή τις σκουπίζετε με βρεμένο πανί και μετά τις βάζετε για λίγο στο φούρνο.
Ζεσταίνω σε ένα μπολ το βούτυρο. Ρίχνουμε τη ζάχαρη και χτυπάμε πολύ καλά με το μίξερ. Προσθέτω τα αυγά τη βανίλια και το γάλα χλιαρό, ξύσμα και το χυμό πορτοκάλι. Τα χτυπάμε με το μίξερ.Χωρίζω το μείγμα στα 2 και το μισό βάζω το κακάο και χτυπάμε καλά. Βουτυρώνω τη φόρμα. Ρίχνω...