Καρπάτσιο από λαβράκι με σάλτσα σταφυλιού

Καρπάτσιο από λαβράκι με σάλτσα σταφυλιού

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Γεωργία Κοφινά
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200o C. Κόβετε τα φιλέτα ψαριού σε πολύ λεπτές φέτες, κατά μήκος και διαγωνίως. Τις αλατοπιπερώνετε και τις τοποθετείτε σε λαδωμένο ταψί. Τις ψήνετε για 5-6 λεπτά περίπου και τις βγάζετε από το φούρνο. Σοτάρετε τα σταφύλια με ελάχιστο ελαιόλαδο σε...