Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για το χοιρινό και το τελείωμα του πιάτου Αλατίζουμε το χοιρινό απ’ όλες τις πλευρές.Ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το χοιρινό, μέχρι ν' αποκτήσει πολύ καλό χρώμα σε όλες τις πλευρές του. Αποσύρουμε σ' ένα σκεύος.Πετάμε τα...