Μπριζολίκι χοιρινό με θυμάρι και κρεμμυδάκια εσαλότ

Μπριζολίκι χοιρινό με θυμάρι και κρεμμυδάκια εσαλότ

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Γεωργία Κοφινά
Βγάζετε το κρέας από το ψυγείο 1 ώρα πριν το ψήσιμο και στεγνώνετε πολύ καλά την πέτσα με χαρτί κουζίνας. Το αφήνετε στην άκρη χωρίς να το σκεπάσετε για να στεγνώσει η πέτσα του όσο το δυνατόν περισσότερο.Προθερμαίνετε το φούρνο στους 230ο C στον αέρα. Τρίβετε το κρέας με λίγο...