Σαλάτα με σύκα γκοργκοντζόλα και προσούτο

Σαλάτα με σύκα γκοργκοντζόλα και προσούτο

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Πλένετε στραγγίζετε και αφαιρείτε τα κοτσάνια από τη ρόκα. Το ίδιο κάνετε και για τη γλιστρίδα (αν χρησιμοποιήσετε). Απλώνετε τη ρόκα ή τη γλιστρίδα σε πιατέλα.Ετοιμάζετε τα σύκα, το τυρί και το προσούτο και τα μοιράζετε στην πιατέλα πάνω από την πρασινάδα.Χτυπάτε με ένα σύρμα...