Για να παραμείνουν τραγανές οι πίτες τις αφήνετε να κρυώσουν χωρίς να τις σκεπάσετε. Την επομένη μέρα, εάν θέλετε να τις ζεστάνετε, τις ραντίζετε με λίγο νερό ή τις σκουπίζετε με βρεμένο πανί και μετά τις βάζετε για λίγο στο φούρνο.
Για να φτιάξουμε τα γεμιστά ντόνατς, ενεργοποιούμε πρώτα τη μαγιά για τη ζύμη. Βάζουμε τη μαγιά, 1 κουταλιά της σούπας από την συνολική ζάχαρη και 2 κουταλιές της σούπας νερό σε μπολ. Σκεπάζουμε κι αφήνουμε να σταθεί για 10 λεπτά για να αφρίσει η επιφάνεια.Σε ένα μπολ χτυπάμε τα...