Λαδώνετε την επιφάνεια του τρίφτη που θέλετε να χρησιμοποιήσετε με λάδι και μετά τρίβετε το τυρί. Θα βοηθήσει το τυρί να γλιστρά πάνω στην επιφάνεια του τρίφτη χωρίς να κολλάει κατά το τρίψιμο.
Αδειάζουμε τα λαχανικά. Σε ένα μπωλ τρίβουμε με τον τρίφτη τη ψίχα από τις ντομάτες. Σε άλλο μπωλ τρίβουμε τη ψίχα από τη μισή μελετζάνα, το δυόσμο και το μαϊντανό. Βάζουμε τις 4κ.σ. λαδιού σε ένα τηγάνι και μόλις ζεσταθεί αρκετά σωτάρουμε το κρεμυδάκι. Μόλις γυαλίζει,...