Για να κάνετε πιο γευστική και τραγανή τη σπιτική σας πίτσα, βάλτε στη ζύμη λίγη ζάχαρη.
Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 200ο C.
Ανακατεύουμε την πέστο με τις ελιές, τα ψίχουλα και το ξύσμα του λεμονιού.
Λαδώνουμε ένα ταψάκι και στρώνουμε την πέρκα.
Βάζουμε πάνω το μείγμα πέστο και το πατάμε πάνω να πιάσει καλά.
Ψήνουμε για 15 λεπτά και σερβίρουμε συνοδεύοντας με ρύζι στον ατμό.
Καλή σας όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.