Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Βάζετε το γιαούρτι σε βαθύ μπολ και ρίχνετε λίγο λίγο το αλεύρι ανακατεύοντας με αβγοδάρτη. Προσθέτετε ένα ένα τα αβγά, το ξύσμα πορτοκαλιού, το λάδι και τη ζάχαρη συνεχίζοντας το ανακάτεμα με τον αβγοδάρτη, μέχρι να έχετε έναν ομοιογενή σφιχτό χυλό. Τον αφήνετε να ξεκουραστεί...