Για να κάνετε πιο γευστική και τραγανή τη σπιτική σας πίτσα, βάλτε στη ζύμη λίγη ζάχαρη.
για τη σάλτσα sweet chilli lime:
Φτιάχνουμε τη σος ανακατεύοντας καλά όλα τα υλικά μαζί. Με τη μισή περιχύνουμε τα ψάρια και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες να αρωματιστούν.
Στη συνέχεια, βάζουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι τις τσιπούρες καλυμμένες με νερό μέχρι τη μέση. Ανακατεύουμε πιπεριές, κόλιανδρο, βασιλικό, κρεμμύδι, μοσχολέμονο (lime) και τα ρίχνουμε πάνω στα ψάρια, φροντίζοντας όλα αυτά τα μυρωδικούλια να μείνουν πάνω τους. Τοποθετούμε το τηγάνι σε χαμηλή φωτιά και βράζουμε για 10-12 λεπτά.
Σερβίρουμε προσεκτικά με μια μεγάλη σπάτουλα (και η τρυπητή κουτάλα μας κάνει), ώστε τα ψάρια να μείνουν ακέραια και περιχύνουμε με την υπόλοιπη σος.
Καλή όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.