Για κάθε συνταγή που αντιγράφετε αφιερώστε λίγο χρόνο για να τη διαβάσετε και να την καταλάβετε. Σημειώστε τα βήματα και εντυπώστε τη καλά στο μυαλό σας. Μετά προχωρήστε στη παρασκευή της.
Βήμα 1 Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ζεσταίνετε το γάλα με τη ζάχαρη και τη βανίλια. Βήμα 2 Προσθέτετε τη ζελατίνα και ανακατεύετε να διαλυθεί καλά. Βήμα 3 Με τη ράβδο του minipimer ανακατεύετε καλά και προσθέτετε την κρέμα γάλακτος. Βήμα 4 Γεμίζετε με το μίγμα μικρά γυάλινα βαζάκια...