Χταπόδι στη λαδόκολλα με δάφνη και πράσινες ελιές

Χταπόδι στη λαδόκολλα με δάφνη και πράσινες ελιές

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180ο C. Καθαρίζετε το χταπόδι από το ράμφος του και τα εντόσθια της κουκούλας. Το στεγνώνετε με χαρτί κουζίνας και το βάζετε σε μια λεκάνη. Ρίχνετε τα δαφνόφυλλα, τις πράσινες ελιές, το σκόρδο, το πιπέρι, το σιρόπι βαλσαμικού και το ελαιόλαδο....