Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Για το πολίτικο γαλακτομπούρεκο προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C στις αντιστάσεις ή στους 160° C στον αέρα.Σε κατσαρόλα με χοντρή βάση βάζουμε το γάλα με την ζάχαρη, τη φλούδα λεμονιού, τη βανίλια και το αλάτι να ζεσταθούν. Βροχηδόν ρίχνουμε το σιμιγδάλι, ανακατεύοντας με...