Λαδώνετε την επιφάνεια του τρίφτη που θέλετε να χρησιμοποιήσετε με λάδι και μετά τρίβετε το τυρί. Θα βοηθήσει το τυρί να γλιστρά πάνω στην επιφάνεια του τρίφτη χωρίς να κολλάει κατά το τρίψιμο.
Τηγανίζουμε τα καλαμαράκια ροδέλες, μπορείτε και κατεψυγμένα παναρισμένα τα στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί. Ζεσταίνουμε ένα κατσαρόλακι και προσθέτουμε ελάχιστο λάδι σοτάρουμε τις γαρίδες αφού τις καθαρίσουμε και στην συνέχεια τις κόβουμε μικρά κομματάκια. Σοτάρουμε τα...