Μόλις βάλετε τα μπιφτέκια σας στο γκριλ, το μυστικό είναι να τα «ενοχλείτε» όσο το δυνατόν λιγότερο. Όσο πιο πολύ τα πειράζετε και τα γυρίζετε, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να τα χαλάσετε.
Τρίβω στο μούλτι σκόρδο και κρεμμύδι. Στη χύτρα βάζω το λάδι να κάψει και τα τσιγαρίζω για 2 λεπτά. Προσθέτω καρότα, πατάτες και την πιπεριά αφου τα εχω κόψει σε κύβους και τα ροδίζω για λίγο.Ρίχνω τα φασολάκια, το χυμό λεμονιού,την μουστάρδα, αλατοπίπερο,κουρκούμα και το...