Αν θέλετε να ακονίστε τις λεπίδες του μπλέντερ σας, βάλτε μερικά τσόφλια αυγών στην κατάψυξη για μισή ώρα και βάλτε τα στο μπλέντερ σας. Προσθέστε λίγο νερό και ανοίξτε το μπλέντερ. Οι λεπίδες σας θα είναι σαν καινούριες!
Ετοιμάστε το σιρόπι: Βάλτε στην κατσαρόλα τη ζάχαρη με το νερό, τη γλυκόζη, το ξύσμα πορτοκαλιού και το ξύλο κανέλας και βράστε τα για 6'-7'.Αφήστε το σιρόπι να κρυώσει μέχρι να σιροπιάσετε τα κουρκουμπίνια.Ανοίξτε τα φύλλα κρούστας στον πάγκο εργασίας. Αλείψτε ένα φύλλο με...