Για να παραμείνουν τραγανές οι πίτες τις αφήνετε να κρυώσουν χωρίς να τις σκεπάσετε. Την επομένη μέρα, εάν θέλετε να τις ζεστάνετε, τις ραντίζετε με λίγο νερό ή τις σκουπίζετε με βρεμένο πανί και μετά τις βάζετε για λίγο στο φούρνο.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.Σε ένα μπολ χτυπάμε καλά τα αβγά με το γάλα και το πιπέρι.Βουτυρώνουμε ένα μέτριο ταψί και απλώνουμε το φύλλο έτσι ώστε να καλύπτει τα τοιχώματα, όπως θα κάναμε για μια τάρτα. Στρώνουμε τις φέτες του τυριού. Πάνω τους απλώνουμε ομοιόμορφα...