Προετοιμάστε τα κρεμμύδια σας για να αποφύγετε τα δάκρια. Κόψτε τα κρεμμύδια στο μέσων και βάλτε τα για 1 λεπτό σε ένα μπολ με νερό και πάγο. Εναλλακτικά κόψτε τα στο μέσων και βάλτε τα στο ψυγείο τυλιγμένα σε σελοφάν για 20 λεπτά περίπου.
Παίρνω την κρέμα γάλακτος από το ψυγείο και την κτυπώ με το μίξερ σε σφιχτή σαντιγί μέχρι να σχηματιστούν κορυφές όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Προσθέτω την ζάχαρη άχνη και κτυπώ ακόμα λίγο μέχρι να ενωθούν.Τέλος, ρίχνω και την πραλίνα και κτυπώ ακόμα λίγο μέχρι να ενσωματωθεί...