Για να παραμείνουν τραγανές οι πίτες τις αφήνετε να κρυώσουν χωρίς να τις σκεπάσετε. Την επομένη μέρα, εάν θέλετε να τις ζεστάνετε, τις ραντίζετε με λίγο νερό ή τις σκουπίζετε με βρεμένο πανί και μετά τις βάζετε για λίγο στο φούρνο.
Ανακατεύουμε σε μια λεκάνη το αλεύρι, τα καρύδια, τη σοκολάτα, την κανέλα, την σόδα και το μπέικιν πάουντερ.Σε μια άλλη λεκάνη χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη, την πορτοκαλάδα και το κονιάκ.Προσθέτουμε σιγά σιγά το μείγμα του αλευριού και ζυμώνουμε μέχρι να ξεκολλάει η ζύμη από τη...