Για να μην φουσκονουν τα μπιφτεκια στη μέση, πιέστε τον κιμά για τα μπιφτέκια στη μέση με τον αντίχειρά σας, για να μαγειρευτούν ομοιόμορφα χωρίς να φουσκώσουν πολύ.
Σπέσιαλ γλυκό για εξαιρετικές περιπτώσεις Ζεσταίνουμε το γάλα με την κρέμα γάλακτος και δένουμε με τους κρόκους και τη ζάχαρη σε αραιή κρέμα. Σουρώνουμε μέσα στην μπασίνα την ψιλοκομμένη σοκολάτα και την πραλίνα.Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε συγχρόνως τη μουσκεμένη ζελατίνα...