Κατσικάκι με πελτέ και μουστάρδα στην λαδόκολλα

Κατσικάκι με πελτέ και μουστάρδα στην λαδόκολλα

Από την ιστοσελίδα
https://www.alexandrospapandreou.gr/gr/
Συγγραφέας
Αλέξανδρος Παρανδρέου
Τοποθετείτε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.Θωρακίζετε τα κομμάτια από το κατσικίσιο μπουτάκι έτσι ώστε να πάρει καλό χρώμα από όλες τις πλευρές και όταν είναι έτοιμα τα τοποθετείτε σε ένα μεγάλο μπολ.Σε ένα ξύλο κοπής...