Για να διατηρήσετε τα λαχανικά βάλτε τα σε πλαστικές σακούλες.Αν είναι δυνατόν τυλίξτε τα σε χαρτί κουζίνας. Φροντίστε πριν κλείσετε τις σακούλες να είναι γεμάτες με αέρα, ώστε να διαρκέσουν για περισσότερο καιρό φρέσκα.
Πλένετε πολύ καλά τα παντζάρια και το σέλερι και τα κόβετε σε κομμάτια. Περνάτε τα παντζάρια από τον αποχυμωτή και ρίχνετε το χυμό τους στο μπλέντερ.Προσθέτετε το σέλερι, τα βατόμουρα, λίγο παγωμένο νερό και πολτοποιείτε το μίγμα.Δοκιμάζετε και προσθέτετε ανάλογη ποσότητα από...