Φιλέτο λαβράκι σοτέ με πρασόρυζο και βελουτέ ψαριού

Φιλέτο λαβράκι σοτέ με πρασόρυζο και βελουτέ ψαριού

Από την ιστοσελίδα
https://www.yiannislucacos.gr/
Συγγραφέας
Γιάννης Λουκάκος
Για το λαβράκι Τοποθετούμε ένα τηγάνι (κατά προτίμηση αντικολλητικό) σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.Αλατίζουμε και σοτάρουμε το ψάρι στο τηγάνι ώστε να ροδίσει και από τις 2 πλευρές.Τοποθετούμε τα φιλέτα σ' ένα ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 C,...