Λαδώνετε την επιφάνεια του τρίφτη που θέλετε να χρησιμοποιήσετε με λάδι και μετά τρίβετε το τυρί. Θα βοηθήσει το τυρί να γλιστρά πάνω στην επιφάνεια του τρίφτη χωρίς να κολλάει κατά το τρίψιμο.
Αρχικά καθαρίζουμε το λάχανο.Αρχικά καθαρίζουμε το λάχανο.Αφαιρούμε το κοτσάνο του και τα χαλασμένα μέρη.Στη συνέχεια το κόβουμε στα δύο.Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με νερό και προσθέτοντας αλάτι περιμένουμε να πάρει βράση.Μόλις αρχίσει να βράζει το νερό, βάζουμε μέσα το λάχανο και...