Λαδώνετε την επιφάνεια του τρίφτη που θέλετε να χρησιμοποιήσετε με λάδι και μετά τρίβετε το τυρί. Θα βοηθήσει το τυρί να γλιστρά πάνω στην επιφάνεια του τρίφτη χωρίς να κολλάει κατά το τρίψιμο.
Εχετε βράσει τα χόρτα όπως ξέρετε.Βάζετε στη κατσαρόλα το λάδι να ζεσταθεί και ρίχνετε τα χόρτα να λαδωθούν καλά. Ρίχνετε τη φέτα, το γιαούρτι, το πιπέρι τα ανακατεύετε και τα αφήνετε να πάρουν μια με δυο βράσεις. Το φαγητό είναι έτοιμο.Αλάτι θα βάλετε στο τέλος για να...