Κρατήστε μακριά απ’ τα τρόφιμα σας όπως το ρύζι και τις φακές, τα ενοχλητικά έντομα βάζοντας σε ένα αλουμινόχαρτο 1 κουταλιά της σούπας ελληνικό καφέ στο κάτω μέρος του ντουλαπιού.
Για τα παντζάρια: Σε ένα τηγάνι που να μπαίνει και στον φούρνο ζεσταίνετε τη ζάχαρη, το χυμό γκρέιπφρουτ, το ξίδι και το θυμάρι, ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτετε τα παντζάρια, αλατοπιπερώνετε και ανακινείτε το σκεύος για να ανακατευτούν. Αφήνετε το τηγάνι να...