Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Για τα τρίγωνα πανοράματος, ανοίγουμε πρώτα τα φύλλα. Λιώνουμε το βούτυρο. Κόβουμε κατά μήκος σε 3 λωρίδες το φύλλο. Σκεπάζουμε με νωπή πετσέτα για να μη στεγνώσουν όσο δουλεύουμε.Βάζουμε μια λωρίδα στον πάγκο και ραντίζουμε με βούτυρο. Βάζουμε επάνω δεύτερη λωρίδα φύλλο....