Ξεπλύνετε το κοτόπουλο με ξύδι μήλου ή αρωματικών χόρτων για να πάρει ένα ευχάριστο άρωμα.
Για να ψήσουμε τα συκωτάκια, ρίχνουμε λίγο λάδι στο ταψί και νερό μέχρι τη μέση. Αλευρώνουμε τα συκωτάκια και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180- 200°C για 40 περίπου λεπτά.
Για να φτιάξουμε το Πολίτικο ταρατόρ ανακατεύουμε σε ένα μεγάλο μπολ τα γιαούρτια μαζί με μία σκελίδα σκόρδο, ένα αγγουράκι ψιλοκομμένο, καρυδόψιχα, ελαιόλαδο, ξύδι, δυόσμο και παγάκια.
Ανακατεύουμε καλά, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και σερβίρουμε σε ατομικά μπολάκια.
Σερβίρουμε, απολαμβάνουμε και δροσιζόμαστε.
Καλή μας όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.