ΚΑΣΟΥΛΕ ΡΑΓΟΥ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ ΚΡΕΑΤΑ
Βιβλίο Συνταγών
Tips
Εγκυκλοπαίδεια
Αναζητήστε συνταγές
Τυχαία αναπαραγωγή
Το Tip της ημέρας
Ξεπλύνετε το κοτόπουλο με ξύδι μήλου ή αρωματικών χόρτων για να πάρει ένα ευχάριστο άρωμα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κασουλέ (Ραγού με φασόλια και ανάμεικτα κρέατα)
Επιστροφή
Από την ιστοσελίδα
https://www.gastronomos.gr/
Συγγραφέας
γαστονόμος
Το «κασουλέ» πήρε το όνομά του από την παραδοσιακή πυρίμαχη κατσαρόλα-γάστρα που χρησιμοποιούσαν για το μαγείρεμα αυτού του ραγού
Διαβάστε όλη τη συνταγή
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΜΟΥ