Κοκκινομανίταρα στην κατσαρόλα

Κοκκινομανίταρα στην κατσαρόλα

Από την ιστοσελίδα
https://www.alexandrospapandreou.gr/gr/
Συγγραφέας
Αλέξανδρος Παρανδρέου
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα μανιτάρια σε μεγάλα κομμάτια.Τοποθετείτε μία κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε μέσα το ηλιέλαιο.Τσιγαρίζετε τα μανιτάρια για 3-4 λεπτά και πασπαλίζετε με την αρτισιά, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι...