Βάλτε το ζωμό στο ψυγείο. Όταν τον βγάλετε θα έχει δημιουργηθεί στην επιφάνεια ένα στρώμα από παγωμένο λίπος, το οποίο στη συνέχεια μπορείτε πολύ εύκολα να αφαιρέσετε.
Θα ξετρελαθούν οι μικροί μας φίλοι Για το σιρόπι βατόμουρου Τοποθετήστε τη ζάχαρη και το νερό σε ένα μέτριο τηγάνι σε δυνατή φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη και το μείγμα αρχίσει να βράζει.Προσθέστε τα βατόμουρα, κατεβάζουμε τη φωτιά σε μέτρια χαμηλή και...