Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Για τα σπιτικά σκιουφιχτά ζυμαρικά Βάζουμε σε μπολ το αλεύρι, το νερό, το αλάτι και το ελαιόλαδο και ζυμώνουμε τα υλικά. Σκεπάζουμε τη ζύμη κι αφήνουμε να ξεκουραστεί για 30′.Πλάθουμε μακριά φιτίλια με πάχος 1 εκ. Κόβουμε σε φέτες με μήκος 3 εκ. σε αλευρωμένη επιφάνεια....