Κιμά κεμπάπ με κοπανιστή Μυκόνου και μάνγκο σχάρας

Κιμά κεμπάπ με κοπανιστή Μυκόνου και μάνγκο σχάρας

Από την ιστοσελίδα
https://xrysessyntages.com/
Συγγραφέας
Χρυσές Συνταγές
Βήμα 1 Αναμιγνύετε όλα τα υλικά για τα κεμπάπ σε μια μη μεταλλική λεκάνη και τα ζυμώνετε καλά, μέχρι να γίνει ένα λείο και ομοιογενές μίγμα. Σκεπάζετε τη λεκάνη και την κρατάτε στο ψυγείο για 1 περίπου ώρα, για να σφίξει το μίγμα.Βήμα 2 Στο μεταξύ, ετοιμάζετε την κοπανιστή...