Μαρμελάδα φράουλα με τζίντζερ και αρμπαρόριζα

Μαρμελάδα φράουλα με τζίντζερ και αρμπαρόριζα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Πλένετε καλά τις φράουλες και ύστερα αφαιρείτε τα κοτσανάκια τους και τις κόβετε στη μέση ή σε περισσότερα κομμάτια αν είναι μεγαλύτερες. Τις ρίχνετε σε μια κατσαρόλα και τις σκεπάζετε με τη ζάχαρη. Τις αφήνετε να μείνουν για 1 ώρα έτσι και ύστερα τις βάζετε στη φωτιά μαζί με...