Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Βάζω στο μίξερ ζάχαρη,χυμό,λάδι,ούζο,κονιάκ,μπείικιν πάουτερ,γλυκάνισο και το ένα πακέτο αλεύρι και τα χτυπάμε μέχρι να γίνει μία ζύμη που να μην κολλά στα χέρια. (βάζετε και το ύπόλοιπο αλεύρι όσο σηκώσει.) Σε ένα πιάτο βάζουμε το σουσάμι και το γλυκάνισο και τα βάζουμε στο...