Λεμονάτο μοσχαράκι με κριθαράκι

Λεμονάτο μοσχαράκι με κριθαράκι

Από την ιστοσελίδα
https://xrysoskoufaki.gr/
Συγγραφέας
Χρυσό Σκουφάκι
1 Βάζουμε το μοσχαράκι σε ένα μπολ και το ραντίζουμε με αρκετό ξύδι. Αφήνουμε για 10 λεπτά ή περισσότερο αν έχετε χρόνο2 Τοποθετούμε ελαιόλαδο στον πάτο μιας πλατιάς κατσαρόλας3 Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και περνάμε το σκόρδο από την πρέσα4 Ξεπλένουμε το κρέας, το σκουπίζουμε...